באנר קרטיית אתא

כלב ים בחיפה בפעם השנייה תוך שבוע!

תצפית שנייה של כלב ים בחיפה בתוך שבוע! ארבעה ימים...
באנר גורדון 240624
באנר חזית הים רחב
באנר חברה כלכלית 100724
באנר מוזאוני חיפה 030824
באנר קריית אתא
פרסום בחי פה - רחב - מונפש
באנר מוזאוני חיפה 030824
באנר קריית ביאליק ותיקיםרחב 140724

״זה לא שטחי להיות אישה יפה״ • קצת על אידיאל היופי ב-2024

בחודש מרץ האחרון (2024) נערכה תחרות מיס עולם, הפעם...

מתנות מהאדמה • האבנים שעוזרות לנו להירגע

אבני חן, מינרלים צבעוניים וקריסטלים, שמשו מאז ימי קדם...

החטופים ישוחררו רק לאחר עליית השמאל לשלטון • דעה אורי לב

לפעמים המציאות טופחת על פני, ואני רואה את האמת…...

"דגש – אגודת אנשי הספרות והשירה בישראל״ • טקס קבלת חברים בחיפה

בערב חגיגי ומרגש, נפגשה השבוע קבוצת משוררים וסופרים לטקס...

בורגר סאלון רוממה בחיפה חוגג 7 • אור קרן בראיון אישי

אור קרן  (במרכז) עם צוות בורגר סאלון רוממה
אור קרן (במרכז) עם צוות בורגר סאלון רוממה

פרטים על המבצעים בסניף רוממה בשבוע יום ההולדת:


חי בסאלון

בבורגר סאלון סניף רוממה יחגגו בתחילת השבוע יום הולדת 7 (17-23/11/19) וזאת הזדמנות נהדרת עבורנו להבין איך הפך ההמבורגר של בורגר סאלון למוקד עליה לרגל לתושבי חיפה והאזור. לשם המאורע החשוב התיישבנו לשיחה עם אור קרן, מבעלי הסניף, על העבר, ההווה וכמובן העתיד.

אור קרן מספר לחי פה: כאשר פתחו בבורגר סאלון את הסניף הראשון בחיפה, הם לא שיערו שההצלחה תהיה כל כך גדולה. בורגר סאלון ברוממה נחשב לאחד מהסניפים הגדולים והטובים ברשת. הסניף מרווח ומתאים לבילוי לכל הגילאים ובצמוד אליו נמצאים מקומות חניה רבים. המיקום נבחר בעיקר בגלל הנגישות המרכזית שלו מכל נקודה בחיפה ולכן משרת מאות מתושבי הסביבה מידי יום גם בזכות מערך משלוחים מוקפד.

במהלך השבוע הקרוב יחגגו בסניף רוממה יום הולדת 7 עם פסטיבל הטבות חסר תקדים. במשך 7 ימים (17-23/11) יקבלו הסועדים הטבה משתנה. אחד מהוגי הרעיון לחגיגות יום ההולדת הוא אור קרן, חיפאי ואחד מבעלי הסניף, איתו התיישבנו לשיחה על בורגר סאלון ולא רק.

הקצבייה של בורגר סאלון (צילום: אלון קירשנר)
הקצבייה של בורגר סאלון (צילום: אלון קירשנר)

אור ספר לנו קצת על עצמך

אני בן 43 חיפאי, נשוי עם שני ילדים, בעברי ניהלתי רשת של בתי קפה בחיפה, עד שקיבלתי הצעה לנהל את סניף בורגר סאלון ברוממה, שהיה קיים כבר 3 שנים. אני לא יכול לשכוח את המפגש הראשון שלי עם רמי גינת ואמיר טלמור, הבעלים של לימוזין ורשת בורגר סאלון, הפגישה התקיימה אצלם במשרדים. השיחה איתם חקוקה לי עמוק בזיכרון, התרשמתי מאוד מאופיים ומהרעיון שעומד מאחורי רשת בורגר סאלון.

האני מאמין שלי הוא שמי שרוצה להיות מנהל טוב, צריך להאמין ולאהוב את המוצר אותו הוא מוכר. עוד באותו פגישה החלטנו יחדיו שאני מתחיל לנהל את הסניף שהיה אז בראשיתו מבחינה תדמיתית, ההינו הסניף הראשון של הרשת החדשה ומאז ועד היום אני מברך על הצעד בו נכנסתי למשפחת לימוזין ובורגר סאלון.

לאחר שנה כמנהל הוצע לי לקחת בעלות על הסניף, יחד עם אבי סיגלר, שאותו הכרתי הכרות קודמת והיה בעברו מנכ"ל הרשת. צריך הרבה מאוד ביטחון עצמי לעשות את הצעד הזה בגיל די מאוחר ועם ילדים קטנים בבית.

אור מספר כי מאז אותה פגישה בלימוזין עברו להן 4 שנים מלאי הרפתקאות כשרובן טובות. "הצלחנו, אני ואבי, להצעיד את סניף רוממה למחוזות חדשים, לאחד מהסניפים המובילים ברשת בורגר סאלון שכיום מונה 14 סניפים ברחבי הארץ.

ככל שעובר הזמן, אין אחד מאזור חיפה והסביבה שלא מכיר את הסניף והרשת, אני חושב שההצלחה הגדולה שלי ושל אבי הוא ללא ספק נוגע לרמת השירות, כי האוכל שנוצר במטבח הפתוח שלנו הוא מעולה כמו בכל הסניפים. הצוות שלנו הוא מאוד וותיק ויש כאלו שהם עובדים מהפתיחה שלהסניף וזאת ההצלחה הגדולה שלנו ללא ספק.

אבי ואור לא נחים על השמרים וכבר חושבים על פתיחת סניף נוסף של רשת בורגר סאלון בבעלותם. כיום הם בודקים מספר מקומות לסניף נוסף ובמקביל הם חושבים על ריענון של הסניף מבחינת נראות בשנה הקרובה, חשוב לנו שהלקוחות הרבים שהפכו עם השנים למשפחה השנייה שלנו, ירגשו שאכפת לנו מהם.

בורגר סאלון סניף רוממה חיפה חוגג 7 (צילום: יח"צ)
בורגר סאלון סניף רוממה חיפה חוגג 7 (צילום: יח"צ)

אור האם היית ממליץ לילדים שלך לעבוד בתחום?

"בתחום לא, אבל בבורגר סאלון ברור שכן, הילדים הגדולים שלי ושל אבי מגיעים לעבוד בחופשים ולומדים את העבודה בעסק."
למי שלא היה בארץ בשנים האחרונות נספר שרשת בורגר סאלון ידועה בהמבורגרים המעולים והטריים שלה, שנעשים מ-100% בשר טרי, באיכות גבוהה ובמחירים נגישים. רשת בורגר סאלון הוקמה בשנת 2013 על ידי הבעלים של מסעדת הבשרים המפורסמת ברמת ישי, 'לימוזין' וכיום מונה 14 סניפים ברחבי הארץ.
הייחודיות של בורגר סאלון היא הטריות של הבשר. בעלי מסעדת לימוזין, רמי גינת ואמיר טלמור, מגדלים את הבקר בחווה בעמק יזרעאל ולכן כל הבשר שמסופק לבורגר סאלון מידי יום הוא בשר טרי. נתחי הבשר מגיעים לסניפים ארוזים ברשת ללא מגע, כשהם ארוזים בניילון וכל נתח עובר פיקוח ואישור לפני הטחינה.
לאחר ההזמנה בקופה, אתם יכולים לעקוב אחרי הכנת ההמבורגר במטבח הפתוח, הבשר נטחן בקצביה לנגד עיניכם, על ידי גריל-מן מיומן ומקצועי. הלחמניות בבורגר סאלון הן חלק מהייחודיות של הרשת והן נאפות במקום. בנוסף ללחמנייה הרגילה ניתן לקבל את הקציצה המפורסמת גם בלחמניית דגנים, לחמנייה מקמח מלא ולחמנייה ללא גלוטן.

בורגר סאלון אסאדו (צילום: יונתן בן חיים)
בורגר סאלון אסאדו (צילום: יונתן בן חיים)

"חברים יקרים אנחנו חוגגים בשבוע הקרוב (17-23/11) יום הולדת 7 למקום שהפך לי לנו לבית שני, ולא רק לנו. ולכן החלטנו שאת המאורע הזה חייבים לחגוג במשך 7 ימים עם 7 הטבות שונות. אנו רוצים שאתם הלקוחות שלנו, החברים שלנו, תגיעו כל יום וייהנו מהטבה כדאית אחרת." מסכם אור.

צרו קשר: בוואטסאפבמייל

בורגר סאלון - המומחים לבשרים
בורגר סאלון - המומחים לבשריםhttps://burgersaloon.co.il/
רשת מסעדות המתמחה בהגשת המבורגרים ומנות מוכרות ואהובות נוספות, באיכות המעולה ביותר.

כתבות קשורות לנושא זה

כל הכתבות בחי פֹה

סקארמוש בעמק הזיתים • סיפור קצר

אורחות חיים בימים של פעם. מזמן! החבורה שערכה לי קבלת פנים בצורת מכות ותגרה המונית כשבאתי לראשונה למכולת בגיל שש, הפכה להיות לחבורת לוחמים מגובשת...

מוכרת לחם. מקצוע עתיק, פורע חוק ובלתי ניתן לדיכוי • סיפור קצר

מפגש באחד הימים שאמור היה לייצר נישוקים, הוליד במקום זה מבצע בילוש. שמועה עברה שבאחד הבתים על הגג קיים בית-בושת אולי בהגדרה אחרת. ממול...

תמונה של יעל עם מעט מאד שכפולים בספריית המדיה

תמונה של יעל עם מעט מאד שכפולים בספריית המדיה

הנגר מחיפה • סיפור קצר

לא הכל ניתן לגילוי מהטעם שליסטים עדיין משוטטים באין מפריע סיפור זה נולד בעקבות ספר שכתב האדריכל והסופר צ'רלס בלפור בשם 'האדריכל מפריז'. 1942. לוסיין...

דליה ליאון – 'אסקימו לימון' זה כאן, אצלנו בחיפה • סיפור קצר

הכניסה לבית-הספר "אליאנס" מרחוב החלוץ שימשה כמקום מפגש לחברה בימי שישי. תחילת שנות החמישים העליזות. מפגש קולני של חילופי ברכות ותכנון הבילוי עם מיטב...