תאונת דרכים קטלנית בכניסה הדרומית לחיפה

(חי פה) - גבר נהרג ושלושה אנשים נפצעו בתאונה...

תרגיל צבאי במרחב הימי של מפרץ חיפה

דובר צה״ל (14/8/24): בשעות הבוקר עתיד להתקיים תרגיל צבאי בגזרת...

7/10 – פרשת דרכים • פרק 1 • ברבור שחור

ה-7.10 היה "ברבור שחור". האם ניתן לנצל אותו?
באנר גורדון 240624
באנר חזית הים רחב
באנר מוזאוני חיפה 030824
באנר חברה כלכלית 100724
באנר קריית אתא
באנר קריית ביאליק ותיקיםרחב 140724
באנר מוזאוני חיפה 030824
פרסום בחי פה - רחב - מונפש

עליזה אלקיים עבאדי מחיפה • ליצנית רפואית, יוצרת ופעילה חברתית

אישה עוצמתית הראויה להיכלל בין הנשים הרבות אשר לכבודן...

מוכרת לחם. מקצוע עתיק, פורע חוק ובלתי ניתן לדיכוי • סיפור קצר

מפגש באחד הימים שאמור היה לייצר נישוקים, הוליד במקום...

ג'וני בוי: "בנוי כמו דוקומנטרי מבריק" / לילי מילת תופסת מדף

אני בכלל קוראת ספר אחר, למעשה שלושה ספרים במקביל....

רותי סגל • אלת פריון היצירה • ציירת ואוצרת חיפאית

ציוריה, ביתה ואוצרות מעונה של רותי סגל משרים על...

7/10 – פרשת דרכים • פרק 1 • ברבור שחור

ה-7.10 היה "ברבור שחור". האם ניתן לנצל אותו?

פסטה בולונז ללא גלוטן וכשרה לפסח – חובה!

למארחים בחג הפסח, שרוצים להרשים בארוחה מהירה, יפה, עשירה וטעימה, שמרו וגזרו: מתכון
של פסטה פנה בולונז – ללא גלוטן וכשרה לפסח! מנה המתאימה לכל המשפחה, וגם לצליאקים.
הוא כל כך פשוט להכנה.

לרגל השקת פסטה פנה של ברילה, ללא גלוטן, ארז סנה, שף קולינרי ויוצר תוכן ממליץ על מתכון
קל להכנה, טעים, ומתאים לכל ארוחה בחג.

ברילה בלונז פנה (צילום: יחצ)

מצרכים:

  • 2 כפות שמן זית
  • צנצנת רוטב בסיס לבולונז כשר לפסח ברילה
  • חבילת פנה כשל״פ ברילה
  • כף וחצי רסק עגבניות
  • 400 גרם בשר טחון
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • חצי כפית פפריקה
  • חצי כפית אורגנו
  • שלושת רבע כוס מים/ציר עוף/בקר

אופן ההכנה:

  • בשמן הזית משחימים את הבשר ומבשלים עד שאין נוזלים. מוסיפים את רסק העגבניות
    ומערבבים פנימה.
  • מוסיפים את צנצנת הרוטב של ברילה, את המים (שנעזר בהם בשביל להגיע לשאריות
    הרוטב בצנצנת) ותבלינים.
  • מערבבים את הכל ומבשלים יחדיו כ30-40 דקות על אש נמוכה עם מכסה סגור (ב10 דקות
    האחרונות אפשר לפתוח בשביל לאדות אם נוזלי מידי).
  • בזמן שהרוטב מתבשל מכינים את הפסטה פנה כשרה לפסח לפי ההוראות על האריזה (אם רוצים המון רוטב יחסית לפסטה אז להשתמש בשני שליש חבילה או אפילו חצי חבילה).
  • לאחר בישול הרוטב טועמים ומתקנים תיבול מבחינת מלח, פלפל וסוכר אם צריך.
  • מקפיצים את הפסטה לאחר הבישול עם הרוטב ומעט ממי הבישול של הפסטה, להגיש עם
    עוד רוטב מלמעלה ופטרוזיליה קצוצה.
ברילה בלונז פנה (צילום: יחצ)

צרו קשר: בוואטסאפבמייל

מיה זהבי
מיה זהבי
מיה זהבי - עורכת בחי פה - תאגיד החדשות

כתבות קשורות לנושא זה

2 תגובות

  1. יש את זה ביותר הטעייה תוכן שיווקי לחברת ברילה בלי לציין באופן המתחייב בחוק !!!!!!!!!
    שזה תוכן שיווקי-פרסומי???
    כאילו זה יופנם רק אחרי שמשתמשי האתר יתלוננו לגוגל על פרסום ממומן המתחזה למאמרים?

השאר תגובה

נא להזין את התגובה שלך!
נא להזין את שמך כאן

כל הכתבות בחי פֹה

סקארמוש בעמק הזיתים • סיפור קצר

אורחות חיים בימים של פעם. מזמן! החבורה שערכה לי קבלת פנים בצורת מכות ותגרה המונית כשבאתי לראשונה למכולת בגיל שש, הפכה להיות לחבורת לוחמים מגובשת...

מוכרת לחם. מקצוע עתיק, פורע חוק ובלתי ניתן לדיכוי • סיפור קצר

מפגש באחד הימים שאמור היה לייצר נישוקים, הוליד במקום זה מבצע בילוש. שמועה עברה שבאחד הבתים על הגג קיים בית-בושת אולי בהגדרה אחרת. ממול...

תמונה של יעל עם מעט מאד שכפולים בספריית המדיה

תמונה של יעל עם מעט מאד שכפולים בספריית המדיה

הנגר מחיפה • סיפור קצר

לא הכל ניתן לגילוי מהטעם שליסטים עדיין משוטטים באין מפריע סיפור זה נולד בעקבות ספר שכתב האדריכל והסופר צ'רלס בלפור בשם 'האדריכל מפריז'. 1942. לוסיין...

דליה ליאון – 'אסקימו לימון' זה כאן, אצלנו בחיפה • סיפור קצר

הכניסה לבית-הספר "אליאנס" מרחוב החלוץ שימשה כמקום מפגש לחברה בימי שישי. תחילת שנות החמישים העליזות. מפגש קולני של חילופי ברכות ותכנון הבילוי עם מיטב...