באנר החברה הכלכלית 100724

כלב ים בחיפה בפעם השנייה תוך שבוע!

תצפית שנייה של כלב ים בחיפה בתוך שבוע! ארבעה ימים...
באנר חברה כלכלית 100724
באנר גורדון 240624
באנר חזית הים רחב
באנר מוזאוני חיפה 030824
באנר קריית אתא
באנר קריית ביאליק ותיקיםרחב 140724
באנר מוזאוני חיפה 030824
פרסום בחי פה - רחב - מונפש

החטופים ישוחררו רק לאחר עליית השמאל לשלטון • דעה אורי לב

לפעמים המציאות טופחת על פני, ואני רואה את האמת…...

"דגש – אגודת אנשי הספרות והשירה בישראל״ • טקס קבלת חברים בחיפה

בערב חגיגי ומרגש, נפגשה השבוע קבוצת משוררים וסופרים לטקס...

"חשבון נפש מאוחר" • פרק 1 • תאונה?

הקדמה לרגל יום השנה ה-50 למלחמת יום כיפור, נפרסם כאן...

קניון סינמול (לב המפרץ) בחיפה – בית הקולנוע הגדול במדינה

במרחק של כקילומטר, צפונית-מזרחית, לצומת הצ׳ק פוסט הידועה לכל...

לחגוג את ט'ו באב עם קוקטיילים בניחוח איטלקי

Ti amo…
ליקר Galliano L'Aperitivo מציע לכם לחגוג את ט'ו באב עם קוקטיילים בניחוח איטלקי
ליקר גליאנו אפריטיבו מבית המותג האיטלקי המפורסם והוותיק 'גליאנו', מציע לכם לחגוג את ט'ו באב בשפת האוהבים, איטלקית, שפתן של דון ג'ואן, קזנובה ועוד…

קוקטיילים_של_גליאנו_אפרטיבו-_ג_סמין__נגרוני_ושפריץ._צילום-_יחצ.jpg

רגע לפני שאתם לוחשים באוזן אהוב או אהובת ליבכם את המשפטים "Ti penso sempre" (אני חושבת עליך תמיד), "Come sei bella" (כמה את יפה), וכמובן "Ti amo" (אני אוהב אותך), דניאל קיסלסי מנהל תחום הדרכת האלכוהול ב"הכרם", מציע לכם לחמם את האווירה עם קוקטיילים על בסיס ליקר גליאנו אפריטיבו, הנקרא על שם גיבור המלחמה האיטלקי ג'וזפה גליאנו, הקיים מאז שנת 1896, בעל הבקבוק הגבוה והאייקוני, המוכר בעולם כליקר מתובלן ואיכותי.

ליקר גליאנו אפריטיבו הינו ליקר בסגנון איטלקי קלאסי. בעל טעם מריר עם סיומת מתקתקה ופירותית ממכרת. הליקר כולל מתכון ייחודי של תמציות טבעיות והשרייה של פירות הדר המקנים תחושה ים תיכונית מרעננת, בין המרכיבים ניתן למצוא : תפוזים, ברגמוט (הכלאה בין חושחש ואתרוג), צ'ינוטו (עץ תפוזים קטנים), תפוזים מרירים, מנדרינות ואשכוליות ומרכיב ייחודי נוסף 'גליאנו לאוטנטיקו' בעל תרכובת של מעל 30 מרכיבים בוטניים ותבלינים כמו אניס, ערער, הל, מרווה, לוונדר, מנטה, קינמון ווניל. כל אלה מביאים לטעם ייחודי ומובחן.
האפריטיבו משתלב נפלא בקוקטיילים רבים:

ג'סמין

20 מ"ל ליקר גליאנו אפרטיבו
30 מ"ל ג'ין
20 מ"ל תרכיז רוטן פסיפלורה
20 מ"ל מיץ לימון
20 מ"ל מיץ אשכוליות
לשקשק את כל המרכיבים בשייקר ולסנן לכוס נמוכה עם קרח, לקשט בתפוז
נגרוני אפרטיבו
30 מ"ל ליקר גליאנו אפרטיבו
30 מ"ל ג'ין
30 מ"ל וורמוט אדום
20 מ"ל מיץ לימון
20 מ"ל מיץ אשכוליות
לערבב את כל המרכיבים בכוס ערבוב, לסנן לכוס נמוכה עם קרח ולקשט בטוויסט

אפרטיבו טוניק


50 מ"ל ליקר גליאנו אפרטיבו
מי טוניק
למזוג את המרכיבים לכוס גבוהה עם קרח ולסגור במי טוניק, לקשט בפלח תפוז

שפריץ אפרטיבו


50 מ"ל ליקר גליאנו אפרטיבו
פרוסקו
סודה
למזוג את הגליאנו לכוס יין עם קרח לסגור בפרוסקו ולהוסיף טיפה סודה, לקשט בפלח תפוז

[bs-thumbnail-listing-2 columns="4" title="בינינו" tag="86" count="4" pagination-show-label="0" pagination-slides-count="3" slider-animation-speed="750" slider-autoplay="1" slider-speed="3000" bs-show-desktop="1" bs-show-tablet="1" bs-show-phone="1" paginate="slider"]

צרו קשר: בוואטסאפבמייל

מערכת חי פה - חדשות חיפה
מערכת חי פה - חדשות חיפה
תכנים מחדר החדשות של חי פה - תאגיד החדשות של חיפה והסביבה מייל למערכת: [email protected] צרו קשר: 052-2410689

כתבות קשורות לנושא זה

כל הכתבות בחי פֹה

סקארמוש בעמק הזיתים • סיפור קצר

אורחות חיים בימים של פעם. מזמן! החבורה שערכה לי קבלת פנים בצורת מכות ותגרה המונית כשבאתי לראשונה למכולת בגיל שש, הפכה להיות לחבורת לוחמים מגובשת...

מוכרת לחם. מקצוע עתיק, פורע חוק ובלתי ניתן לדיכוי • סיפור קצר

מפגש באחד הימים שאמור היה לייצר נישוקים, הוליד במקום זה מבצע בילוש. שמועה עברה שבאחד הבתים על הגג קיים בית-בושת אולי בהגדרה אחרת. ממול...

תמונה של יעל עם מעט מאד שכפולים בספריית המדיה

תמונה של יעל עם מעט מאד שכפולים בספריית המדיה

הנגר מחיפה • סיפור קצר

לא הכל ניתן לגילוי מהטעם שליסטים עדיין משוטטים באין מפריע סיפור זה נולד בעקבות ספר שכתב האדריכל והסופר צ'רלס בלפור בשם 'האדריכל מפריז'. 1942. לוסיין...

דליה ליאון – 'אסקימו לימון' זה כאן, אצלנו בחיפה • סיפור קצר

הכניסה לבית-הספר "אליאנס" מרחוב החלוץ שימשה כמקום מפגש לחברה בימי שישי. תחילת שנות החמישים העליזות. מפגש קולני של חילופי ברכות ותכנון הבילוי עם מיטב...