כלב ים בחיפה בפעם השנייה תוך שבוע!

תצפית שנייה של כלב ים בחיפה בתוך שבוע! ארבעה ימים...
באנר חזית הים רחב
באנר חברה כלכלית 100724
באנר גורדון 240624
באנר מוזאוני חיפה 030824
פרסום בחי פה - רחב - מונפש
באנר מוזאוני חיפה 030824
באנר קריית אתא
באנר קריית ביאליק ותיקיםרחב 140724

החטופים ישוחררו רק לאחר עליית השמאל לשלטון • דעה אורי לב

לפעמים המציאות טופחת על פני, ואני רואה את האמת…...

"עיין ערך: דת" • פרק 3 • דת – הערך הפסיכולוגי

השאלות הקיומיות העובדה שהדת נוכחת בחיינו מראשית ההיסטוריה אינה מקרית....

ילדים, שירים ואבטיחים במקום לימודים ביום העצמאות

בית הספר עין הים יורד לים מחצלות נפרשו על החוף,...

"דגש – אגודת אנשי הספרות והשירה בישראל״ • טקס קבלת חברים בחיפה

בערב חגיגי ומרגש, נפגשה השבוע קבוצת משוררים וסופרים לטקס...

מתכון להכנת לינגוויני עם חמאה שחומה ומרווה

לינגוויני_עם_חמאה_שחומה_ומרווה.jpg

לינגוויני עם חמאה שחומה ומרווה – המצרכים:

1 חבילה (500 גרם) פסטה מסוג לינגוויני
1 בצל קצוץ דק או ½ כוס בצל קצוץ של סנפרוסט
2 שיני שום מקולפות ופרוסות דק

מצרכים (ל-4 מנות)

 100גרם חמאת תנובה

 1/3כוס פירורי לחם

10 עלי מרווה

½ כוס מים רותחים

 5-4עיטורי עגבניות מיובשות בשמש של אוליביה, קצוצות דק

½ כוס גבינת גלעד-קשקבל תנובה, מגוררת

½ כוס פתיתי גבינת עמק תנובה למאפים

מלח ים

פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה – לינגוויני עם חמאה שחומה ומרווה

במחבת גדולה ממיסים 1 כף חמאה. מוסיפים את פירורי הלחם ומטגנים עד שמזהיב. מתבלים

באותה מחבת ממיסים 1 כף חמאה. מוסיפים את הבצל ומטגנים על אש בינונית במשך כ-10

מניחים את שאר החמאה במחבת עם עלי המרווה ומטגנים על אש קטנה. אחרי שהחמאה תימס

היא תתחיל לבעבע ולהשחים קלות. מוסיפים את פרוסות השום ומטגנים במשך דקה נוספת.

יש לשים לב שהחמאה לא תישרף. מוסיפים את המים הרותחים ומביאים לרתיחה עדינה.

מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ומעבירים למחבת עם רוטב החמאה. מוסיפים

את חתיכות העגבניות המיובשות ואת הגבינות. מתבלים במלח ובפלפל שחור ומערבבים.

מחלקים את הפסטה לקערות הגשה ומפזרים מעל את פירורי הלחם ואת שבבי הבצל המטוגן.

במלח ובפלפל שחור ומעבירים לקערה.

דקות עד שמזהיב והופך פריך. מניחים בצד.

[bs-thumbnail-listing-2 columns="4" title="בינינו" tag="86" count="4" pagination-show-label="0" pagination-slides-count="3" slider-animation-speed="750" slider-autoplay="1" slider-speed="3000" bs-show-desktop="1" bs-show-tablet="1" bs-show-phone="1" paginate="slider"]

צרו קשר: בוואטסאפבמייל

מערכת חי פה - חדשות חיפה
מערכת חי פה - חדשות חיפה
תכנים מחדר החדשות של חי פה - תאגיד החדשות של חיפה והסביבה מייל למערכת: [email protected] צרו קשר: 052-2410689

כתבות קשורות לנושא זה

כל הכתבות בחי פֹה

סקארמוש בעמק הזיתים • סיפור קצר

אורחות חיים בימים של פעם. מזמן! החבורה שערכה לי קבלת פנים בצורת מכות ותגרה המונית כשבאתי לראשונה למכולת בגיל שש, הפכה להיות לחבורת לוחמים מגובשת...

מוכרת לחם. מקצוע עתיק, פורע חוק ובלתי ניתן לדיכוי • סיפור קצר

מפגש באחד הימים שאמור היה לייצר נישוקים, הוליד במקום זה מבצע בילוש. שמועה עברה שבאחד הבתים על הגג קיים בית-בושת אולי בהגדרה אחרת. ממול...

תמונה של יעל עם מעט מאד שכפולים בספריית המדיה

תמונה של יעל עם מעט מאד שכפולים בספריית המדיה

הנגר מחיפה • סיפור קצר

לא הכל ניתן לגילוי מהטעם שליסטים עדיין משוטטים באין מפריע סיפור זה נולד בעקבות ספר שכתב האדריכל והסופר צ'רלס בלפור בשם 'האדריכל מפריז'. 1942. לוסיין...

דליה ליאון – 'אסקימו לימון' זה כאן, אצלנו בחיפה • סיפור קצר

הכניסה לבית-הספר "אליאנס" מרחוב החלוץ שימשה כמקום מפגש לחברה בימי שישי. תחילת שנות החמישים העליזות. מפגש קולני של חילופי ברכות ותכנון הבילוי עם מיטב...