לביבות 'Three colors' לחנוכה של השף משה קצ'וקי להדר סיטי טאואר רמת גן
חומרים ל- 6 מגדלי לביבות
2 ק"ג תפוחי אדמה קלופים ומבושלים לפירה
2 קורט פלפל לבן
1 כפית מלח
קורט אגוז מוסקט טחון
10 ביצים טריות
18 יחידות של תבנית אלומיניום אישית בקוטר של 10 ס"מ עגולות
4 כפות שמן זית
בנפרד:
1 יחידה סלק טרי טחון או מגורד בפומפייה דקה
300 גרם תרד טרי חלוט וטחון
אופן הכנה:
את תפוחי האדמה מסננים וטוחנים לפירה במרקם חלק ומתבלים במלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט. מוסיפים את הביצים ושתי כפות שמן זית ומערבבים להומוגניות.
מחלקים את העיסה שנוצרה לשלושה כלים נפרדים, קערה אחת משאירים עם העיסה הבסיסית בקערה השנייה מערבבים את העיסה עם הסלק ובשלישית מערבבים עם התרד עד לקבלת מרקם אחיד בצבע.
מורחים את תבניות האלומיניום בשתי כפות שמן בצורה אחידה ומזלפים שש יחידות מכל צבע.
אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות למשך 20 דקות.
הגשה:
מוציאים את הלביבות מהתבנית ועורמים בשלושה צבעים…
בתאבון
[bs-thumbnail-listing-2 columns="4" title="בינינו" tag="86" count="4" pagination-show-label="0" pagination-slides-count="3" slider-animation-speed="750" slider-autoplay="1" slider-speed="3000" bs-show-desktop="1" bs-show-tablet="1" bs-show-phone="1" paginate="slider"]